Lediga jobb
Jobbdirekt.se

Om Vardjobbet.se

Vardjobbet.se se är en av Sveriges största jobbsajter för dig som söker jobb inom sjukvården. Vi har blivit det naturliga valet av kanal för dig som letar nya utmaningar och en pålitlig leverantör av rekryteringstjänster. Vardjobbet.se är en del av Jobbdirekt som grundades av Schibsted redan 1999. Vardjobbet.se samarbetar med Lärarguiden och Förskoleguiden och är det naturiga valet för Kommuner, Landsting och Regioner runt om i Sverige när de skall annonsera ut sina lediga tjänster.

Vårt fokus ligger på dig som söker lediga jobb. Vi har idag Sveriges mest användarvänliga jobbsajt vilket gör själva sökandet efter nytt jobb väldigt enkelt och möjliggör att vi tillsammans når resultat snabbare och effektivare än den traditionella jobbsajten. Dessutom har vi ett konstant flöde av spännande jobb på Vardjobbet.se, just nu har vi över 500 lediga tjänster!

Prenumerera på lediga jobb!

Du kan prenumerera på lediga jobb och få dem mailade till dig en gång per dag alternativt en gång i veckan.

Att du dessutom kan söka efter jobb specifikt i t.ex. Stockholm eller Göteborg är en extra bonus.

Vi önskar dig lycka till med jobbsökandet och hoppas att du uppskattar våra tjänster och till dig som rekryterare, tack en än gång för att ni valt Vardjobbet.se som ert förstahandsval i er rekrytering.

/Vardjobbet.se


Kontaktinformation

Vill du komma i kontakt eller annonsera på Vardjobbet.se här nedan finner du kontaktinformation.

Kontakta oss här nedan:

Växel nr: 08-650 69 20
Mail: jobb@jobbdirekt.se
Adress: Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma

Försäljning/Marknad:

John Carlson på telefon 08-653 03 67 alt. maila john@jobbdirekt.se

Annonsavdelningen:

traffic@jobbdirekt.se